-
-
Hoofdgerechten
-
Côte à l'os (1,2kg / 2p)
€62.00 -
Entrecôte (320gr)
€29,5 -
Filet pur (250 gr)
€32,5 -
Garnaalkroket by 't Werftje (3st)
€24,50 -
Gegratineerde visschotel / witte wijn saus
€24.00 -
Handgesneden steak tartaar
€25,5 -
Kaaskroket by 't Werftje (3st)
€19,50 -
Kabeljauwhaasje / puree / warme seizoensgroenten / witte wijn saus
€28,5 -
Pasta vongolé
€22,5 -
Salade geitenkaas / gedroogde serranoham / gebakken appeltjes en rozijntjes
€21,5 -
Salade met gebakken kip / honing mosterd dressing
€22,5 -
Scampi curry (8st)
€23,5 -
Scampi in de look (8st)
€22,5 -
Scampi van de chef / licht pikante paprika tomaten saus (8st)
€24,5 -
Sliptongen (3st)
€27,5 -
Spaghetti bolognaise
€16.00 -
Stoofpotje van kip / kroket
€23,5 -
Stoverij van varkenswangen
€22,5 -
Vegetarische pasta / licht pikante paprika tomaten saus / falafel
€18,5 -
Vol au vent
€19,5
-
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met keuze uit: frieten, kroketten, puree, pasta of brood.
Bakproces vleesgerechten | bleu: rauw en warm | saignant: bloedend | à point: op punt | bien cuit: doorbakken.
Alle warme vleesgerechten worden geserveerd met een saus naar keuze: béarnaise, peperroomsaus, archiduc of hofmeesterboter.